Luonnonmukaiset hoidot

Luonnon kauneudenhoidolla hoidetaan puhtailla luonnosta saatavilla tuotteilla; ruokatarvikkeilla, kuten hedelmillä, marjoilla, kasviksilla, hunajalla, kauralla ym. sekä savituotteilla ja eteerisillä öljyillä.

Luonnon kauneudenhoito on lempeä tapa huolehtia itsestään ja hoitaa ihoaan. Puhtaat raaka-aineet antavat iholle puhdasta ravintoa ja vitamiineja hoitaen ihoa samalla lempeästi. Luonnontuotteilla tehtävissä hoidoissa ei ole mukana lainkaan synteettisiä aineita ja raaka-aineissa suositaan luomutuotteita saatavuuden mukaan mahdollisimman paljon. 

Hoidot sopivat hyvin myös allergisille, herkkäihoisille ja hajuherkille ihmisille. Yleensä synteettiset hajut, pesuaineet ym. ovat hajuherkille ihmisille rasite, mutta eteeriset öljyt valmistetaan puhtaista luonnon aineista; kukista, lehdistä ym. ja ne ovat siksi lempeitä myös tuoksumaailmaltaan. Erittäin herkille hoito voidaan tehdä myös ilman eteerisiä öljyjä kokonaan tuoksuttomana.

Pidän mielelläni myös koulutusiltoja luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta. Illan aikana jokainen saa mahdollisuuden tehdä itselleen täydellisen kasvohoidon. Samalla kerron tietoa luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta ja hieman myös eteeristen öljyjen käytöstä ihonhoidossa. Mikäli sinulla on jokin seura, työporukka tai ystävysten illanvietto tms. niin ota toki minuun yhteyttä niin suunnitellaan teille mukava ja kaunistava ilta!

 

Luonnon kasvohoito

Luonnon kasvohoidossa iho puhdistetaan jogurttipuhdistuksella, jonka jälkeen iholta poistetaan lempeästi kuona-aineet ja kuollut ihosolukko ihotyypille sopivalla kuorinnalla, joko kaura- tai mantelijauhoilla. Tämän jälkeen saat rentoutua hetkisen nauttien kasvonaamion lempeästä tuoksusta. Naamiossa voidaan huomioida myös erilaiset iho-ongelmat ja ihon tarpeet, esim. akneiho, kuiva- tai herkkä iho, couperosa ja ikääntyvä iho. Muistathan ilmoittaa minulle tarpeistasi ennen hoitoon tuloa! Naamioissa voidaan huomioida myös vuodenaika, esim. talvella kuivaa ihoa hemmottelee lempeä ja kosteuttava avokadonaamio. 

Hoito viimeistellään itsetehdyllä luonnollisella kasvovedellä ja sinulle sopivalla ravitsevalla ihoöljyllä. 

Luonnon jalkahoito

Hoidon alussa saat lepuuttaa jalkojasi lämpimässä yrttikylvyssä. Jalat kuoritaan hunajasokeriseoksella, joka ravitsee samalla ihoa lempeästi. Tämän jälkeen jalat saavat kosteuttavan ja hoitavan naamion. Hoito viimeistellään lempeällä jalkojen hieronnalla ja kosteuttavalla ihoöljyllä. 

Hoito on ihanteellinen myös kipeille ja paleleville jaloille. Ihoöljyssä voidaan huomioida sinun tarpeesi ja yksilöidä öljy juuri sinulle sopivaksi. 

Luonnonmukaisia tuotteita ilahduttamaan mieltä

Valmistan yksilöllisesti sinulle sopivia aromaattisia ihoöljyjä niin kasvojen, kehon kuin mielenkin virkistämiseksi. 

Kasvojen iho: akne, couperosa, ikääntyvälle iholle voimistava ja kohottava öljy, rasvainen iho, kuiva ja normaali-iho ym.

Vartaloöljyt:

kipuöljy, sekä lämmittävä ja viilentävä, lihaskivut, nivelkivut, reuma

selluliitti, palelevat jalat ja kädet, afrodittinen öljy, öljy virkistämään tai rentouttamaan mieltä, aineenvaihduntaa tukemaan, ihottumille ym. 

Omasta sarjasta löytyy myös mm. mieltä rauhoittava Serenity, lempeä tuomaan Afrodite ja onnen antaja Bliss

Kasvovedet:

Ihotyypin mukaisesti valmistaen; omavalmisteisesta sarjastani löytyy myös virkistävä Fresh morning, rauhoittava Calm morning ja lempeää lämpöä tuova Flourishing morning

Parfyymit:

Parfyymeistä olen luonut nyt 5 eri tuoksua:

Cinna me - kanelinen, Vanilla dreams - lempeä vanilja, Love like roses - ruusutarhan lumoa, Love is all around - afroditinen tuoksu sekä Twisti - raikas sitrus

 

Uusimmat kommentit

28.09 | 08:42

hi there i would like to book a 45 minute massage do you have space today this afternoon (monday 28th sep) by any chance? my name is anthea my email is anthea.moys@gmail.com

20.02 | 09:36

Moikka! Tänne on Turun keskustasta n. 30 min ajomatka. Hoitola on Mynämäellä Mietoisissa; Meripääntie 26 23140 Hietamäki. Etusivulta löydät karttalinkin Hoitolalle.

20.02 | 00:42

Missä hoitola sijaitsee?

27.07 | 21:22

Heippa!
Haluaisin varata niska-hartia-selkä hieronnan 60 min mahdollisimman pian. 30.7. Klo 15.00 jälkeen tai 4.8. Klo 15.jälkeen käyvät minulle.

Jaa tämä sivu