Harmonia

Harmonia - hoito on aivan omanlaisensa hoito, jonka olen kehittänyt yhdistämällä ayurvedaa, shiatsua ja akupainantaa. Hoidossa käsitellään lempeästi painellen ja hieroen päätä, selkää, jalkoja ja käsiä. Hoito vapauttaa kehoon kertynyttä stressiä ja jännitystä lempeällä tavalla. Hoito tehdään vaatteiden päältä eikä siinä käytetä öljyjä.

Stressi vaikuttaa koko kehoomme aiheuttaen mm. kroonista lihasjännitystä ja tämän myötä mm. kipuja, päänsärkyjä, levottomuutta ja uniongelmia. Kun kehoon vapautuu jatkuvasti adrenaliinia keho ei pysty irtautumaan jatkuvasta suoritustilasta ja on kokoaikaisessa hälytysvalmiudessa. Hartiat kohoavat korviin ja leukapielet kiristyvät. 

Harmonia - hoito eroaa ayurvedisestä pää-kasvohoidosta juuri kehollisten tuntemusten vapauttamisen kautta. Kun kehomme hälytystila vaimenee myös mielemme rauhoittuu. 

Hoito sopii yhtälailla niin naisille kuin miehillekin. 

 

Aromahieronta

Lempeä, koko kehoa hoitava aromahieronta on rentoutumista parhaimmillaan. Lempeillä ja kevyillä otteilla hierotaan koko keho päästä varpaisiin. Eteeristen öljyjen maailmasta valitsen sinulle yksilöllisesti toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen hierontaöljyn. 

Aromahierontaa voidaan tehhdä mm. rentouttumaan, virkistämään, elvyttämään kehon aineenvaihduntaa, tasapainottamaan hormonitoimintaa, lievittämään kipuja ym. Aromahieronta hoitaa niin mieltä kuin kehoa tuoden tasapainoisen rauhallisen olon. 

Eteeriset öljyt ovat puhtaita ja luonnonmukaisia öljyjä, joilla kaikilla on omanlaisensa vaikutus kehoomme ja mieleemme. Aromahieronta on erittäin turvallista, mutta hoito ei sovi raskaana oleville tai imettäville äideille. Myöskään hoitoa ei saa tehdä sädehoitojen tai kemoterapian aikana, eikä myöskään flunssan, infektion tai antibioottikuurin aikana. Hoitoa on syytä välttää myös silloin jos kärsii sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta. Hajusteherkillä ihmisillä monesti synteettiset tuoksut laukaisevat ärsytystä, mutta eteeristen öljyjen luonnonmukaiset tuoksut ovat hyvin siedettyjä ja lempeitä. 

"Kevyet askeleet" - Spa - jalkahoito

Aromaattinen spa - jalkahoito:

Nauti lämmin kupponen teetä jalkojen levätessä aromaattisessa yrttikylvyssä, jossa on jalkojasi hemmottelevaa kuolleenmeren suolaa ja kotipihan hoitavia yrttejä. Teen jaloillesi lempeän ja hoitavan jojobakuorinnan, joka pehmentää ja syväpuhdistaa jalkojen ihon. Kynsien viilauksen jälkeen jalkasi saavat levähtää hetkisen aromaattisessa, lämpimässä hauteessa. Hoidon lopuksi saat itsellesi lempeän jalkojen hieronnan sekä syväkosteuttavan ja pehmittävän voiteen. 

"Kaunis katse" - Kasvohoito

Elinvoimainen ja virkistävä kasvojen hoito:

Kasvojen iho puhdistetaan puhdistusmaidolla, jonka jälkeen iholle tehdään hellävarainen, syväpuhdistava kuorinta. Kuorinnan jälkeen saat itsellesi sinulle sopivan kasvonaamion; joko syväpuhdistavan savinaamion tai lempeän ja kosteuttavan herkälle iholle sopivan merikasvonaamion. Hoidon lopuksi saat kasvoille kiinteyttävän, ravitsevan ja syvä-kosteuttavan seerumin. 

Hoito saa kasvot loistamaan luonnollista kauneuttaan ja elinvoimaa. 

"Pehmeä kosketus" - Spa - käsihoito

Aromaattinen spa - käsien ihonhoito ja hieronta:

Saat käsillesi hellävaraisan kuorinnan kuolleenmeren suolalla ja jojobarakeita sisältävällä kuorintavoiteella, kynsien viilauksen jälkeen kätesi saavat levähtää aromaattisessa hauteessa. Hauteen jälkeen saat rentouttavan hieronnan kyynärpäihin asti. Lopuksi käsiesi iho hoidetaan syväkosteuttavalla voiteella.

Uusimmat kommentit

28.09 | 08:42

hi there i would like to book a 45 minute massage do you have space today this afternoon (monday 28th sep) by any chance? my name is anthea my email is anthea.moys@gmail.com

20.02 | 09:36

Moikka! Tänne on Turun keskustasta n. 30 min ajomatka. Hoitola on Mynämäellä Mietoisissa; Meripääntie 26 23140 Hietamäki. Etusivulta löydät karttalinkin Hoitolalle.

20.02 | 00:42

Missä hoitola sijaitsee?

27.07 | 21:22

Heippa!
Haluaisin varata niska-hartia-selkä hieronnan 60 min mahdollisimman pian. 30.7. Klo 15.00 jälkeen tai 4.8. Klo 15.jälkeen käyvät minulle.

Jaa tämä sivu